Skip to content

Snackbar Breda

Snackbar in Breda voor de lekkere trek

Voor een lekkere lunch kom je naar onze snackbar in Breda. Met een uitgebreid menu van zowel kleine snacks als grote maaltijden, is er voor iedere trek wel een passende maaltijd te vinden. Het Eethoekse is de perfecte stop om even lekker bij te tanken. Wij zijn namelijk gevestigd in het TinQ tankstation, waardoor je twee vliegen in één klap slaat! Kom gezellig langs voor een lekkere lunch bij onze veelzijdige snackbar. We hebben in onze snackbar in Breda namelijk nog veel meer dan alleen lekkere snacks! Ook vers belegde broodjes, verfrissende drankjes en Antilliaanse pasteitjes behoren tot de opties. Zo kan je blijven variëren zodat je altijd geniet van een heerlijke lunch.

Snackbar in Breda voor de lekkerste snacks

Wij Nederlanders staan bekend om onze heerlijke snacks. Frikadellen, kroketten en kaassoufflés zijn om lekker van te smullen. Of je nu voor een volledige lunch gaat met verse friet en een drankje, of alleen een snel tussendoortje wilt om weer even op te laden, wij hebben het allemaal. Bij onze snackbar in Breda staan we graag voor je klaar om een heerlijke hap voor je te bereiden. Met onze combideals profiteer je bovendien van scherpe prijzen, door een maaltijd en een drankje te combineren. Zo heb je al voor €5,00 een complete maaltijd! Ga bijvoorbeeld voor de kapsalon of mexicano deal voor de grote trek. Zo kan je er na een stop bij onze snackbar in Breda weer helemaal tegenaan!

Vers belegde broodjes bij Het Eethoekse

Niet alleen voor snacks, maar ook voor vers belegde broodjes ben je in onze snackbar in Breda aan het juiste adres. Wij bereiden de broodjes altijd met verse ingrediënten en knapperig brood, zodat ze altijd in de smaak vallen. Met klassiekers zoals een broodje gezond, broodje brie en kipkerriesalade heb je altijd wat lekkers te kiezen. Gaat er voor jou niets boven een klein, wit pistoletje? Of ga je liever voor groots met een belegde baguette? We hebben voldoende koude belegde broodjes, maar ook als je trek hebt in een warme lunch hebben we genoeg voor iedereen. Een tosti, uitsmijter of bal gehakt bijvoorbeeld, wij hebben het allemaal!

 

In onze broodjeszaak in Breda hebben we voor ieder wat wils, hoeveel honger je ook hebt. Dus als jij lekker in Breda lunchen wilt, en dat met een scherpe prijs en een snelle service, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verwelkomen je graag in onze mooie zaak, om je van de lekkerste snacks en broodjes te voorzien.