Skip to content

Breda lunchen

In Breda lunchen voor de kleine of grote trek

Wil je lekker in Breda ergens lunchen? Voor de lekkerste broodjes en snacks kom je naar onze broodjeszaak. Met ons gevarieerde aanbod kan je altijd genieten wanneer je heerlijk in Breda wilt lunchen. Trek in een lekker vers belegd broodje? Met een pistoletje oude kaas kan je er weer even tegenaan. Maar ook voor de grote trek hebben we genoeg te smullen. Met onze uitsmijter of onze combideals heb je genoeg gegeten om er weer uren tegenaan te kunnen. Neem je snack direct mee in de auto voor wat lekkers onderweg, of kom gezellig bij ons zitten om even op te laden. We hebben voldoende zitplekken, waardoor er altijd genoeg ruimte is voor het hele gezin. Kom gezellig langs bij onze broodjeszaak in Breda voor een heerlijk rustmomentje.

Voordelig en veelzijdig in Breda lunchen

Wil je lekker in Breda lunchen, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan ben je bij Het Eethoekse aan het juiste adres. Lekker lunchen hoeft bij ons geen aanslag op je portemonnee te zijn. Zo heb je namelijk al voor €2,50 een tosti met ham en kaas. Of heb je trek in wat hartigs? Een saucijzenbroodje of satébroodje heb je ook al voor €1,99. Wij zijn gevestigd bij een TinQ station, waardoor wij de ideale stop zijn om even bij te tanken. Dus is de tank van je auto leeg en heb je tevens lekkere trek? Kom dan gezellig bij ons in Breda lunchen, zelfs als je er voor moet omrijden!

Heerlijke snacks bij onze snackbar in Breda

Wie houdt er nu niet van lekkere snacks? De kinderen zijn er dol op, maar ook de ouders lusten altijd wel een lekkere hap. Voor een snelle en lekkere lunch kies je uit één of meer van onze snacks. Bekende Hollandse klassiekers, maar ook exotische hapjes zoals Antilliaanse pasteitjes zijn bij ons te verkrijgen. Met combideals profiteer je daarnaast van voordelige prijzen voor het hele gezin. Zo bestel je bijvoorbeeld een familiezak patat en bijbehorende snacks bij onze snackbar in Breda. Er is altijd genoeg om samen of alleen van te smullen!

Kom gezellig langs om in Breda te lunchen

Door onze centrale ligging zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met de auto. Dankzij onze ruime openingstijden ben je ook van harte welkom voor een vers ontbijtje of late lunch. Wij zijn namelijk geopend van maandag tot vrijdag van 5.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Om lekker en voordelig in Breda te lunchen, loop je het beste bij ons binnen. Wij bereiden de broodjes bovendien altijd met verse ingrediënten. Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een heerlijke maaltijd. Kom dus gezellig langs om te genieten van verse broodjes en veel meer!