Skip to content

Broodjeszaak Breda

Broodjeszaak in Breda voor verse broodjes en meer

Voor een lekkere verse lunch kom je naar onze broodjeszaak in Breda. Wij zijn gevestigd bij een TinQ station, waardoor je zo twee vliegen in één klap slaat. Even tanken, en zelf ook weer even bijtanken met een heerlijk belegd broodje. Onze broodjes worden altijd belegd met verse producten, zodat je op ieder moment van de dag geniet van een heerlijke maaltijd. In onze broodjeszaak in Breda hebben we genoeg te kiezen voor zowel jouw grote als kleine trek. Van Antilliaanse pasteitjes zoals bakkeljauw en kaassnacks bijvoorbeeld, kan jij heerlijk smullen om vervolgens weer met een volle maag je reis te vervolgen! Maar ook onze verse baguettes, pistoletjes, tosti’s en warme snacks zorgen dat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Broodjeszaak in Breda voor koude en warme gerechten

Wil je lekker in Breda lunchen? Dan ben je bij Het Eethoekse aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment koude en warme broodjes is er altijd een heerlijke maaltijd te vinden. Veel van onze broodjes, zoals het broodje gezond, eiersalade of hete kip worden ter plekke gemaakt. Zo geniet je in onze broodjeszaak in Breda altijd van een verse lunch! Of ben je meer van de tosti’s en croissants? Ook dan kan je bij ons je hart ophalen. Met een veelzijdig menu kun je blijven variëren, zodat onze broodjes je nooit zullen vervelen. Wanneer je op zoek bent naar een snackbar in Breda ben je bij ons ook aan het juiste adres. Verse friet, kroketten frikadellen of een vegetarische bamihap laten jou smullen van een lekkere snack voor onderweg. Kom dus snel langs bij onze broodjeszaak in Breda voor een snelle en veelzijdige lunch!

Ook voor al jouw drankjes en snacks

Naast verse broodjes en snacks, kan je ook bij ons terecht voor andere zaken. Bij een lunch hoort natuurlijk ook een verfrissend drankje om de dorst te lessen. We verkopen allerlei flesjes drinken, maar kunnen ook een verse kop koffie voor je bereiden. Ook verkopen wij sigaretten, snoepjes voor onderweg of andere benodigdheden voor in de auto. Zo kun je alles wat je nodig hebt voor onderweg op één plek aanschaffen, wel zo makkelijk!

Broodjeszaak in Breda als perfecte pitstop

Onze broodjeszaak in Breda is de perfecte pitstop om even bij te komen. Of je nu onderweg bent naar een zakelijke meeting of een dagje op stap bent. Voor lekkere broodjes en snacks kom je naar ons toe. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar om een lekkere lunch klaar te maken. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 5.00 uur tot 18.00 uur, en op zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Voor vragen of meer informatie zijn wij te bereiken op 076-5812130. We zien je graag verschijnen!